Δραστηριότητες

Make a Wish - «Κάθε αστέρι κρύβει αγάπη και… ΕΥΧΕΣ!» (2021-22)

Make_a_Wish4.jpg

Είναι χρέος όλων μας να εξασφαλίζουμε ότι τα παιδιά ανεξάρτητα από τις συνθήκες που έρχονται να διαχειριστούν θα μπορούν να συνεχίσουν να ονειρεύονται...

Γιατί τα όνειρα και οι ευχές των παιδιών είναι η ζωή του αύριο. Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει ευχές παιδιών 3 - 18 ετών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες. Το Αστέρι της Ευχής, εκπαιδευτικό πρόγραμμα που υλοποιείται σε όλα τα σχολεία με την άδεια του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (Φ.2.1/ΜΓ/68152/126587/Δ7 & Φ.14/118351/ΦΔ/125759/Δ1) κλείνει φέτος τα 23 του χρόνια και έχει δώσει δύναμη σε εκατοντάδες παιδιά με σοβαρές ασθένειες. 23 ολόκληρα χρόνια, μαθητές από όλα τα σχολεία της χώρας προσφέρουν για την ίαση παιδικών ψυχών.

Τα τελευταία χρόνια τα Χριστούγεννα οι μαθητές στο σχολείο μας αγοράζουν «αστέρια ευχές» στηρίζοντας έτσι το έργο του οργανισμού. Φέτος, τα παιδιά μας φιλοτέχνησαν έναν πίνακα, εμπνεόμενοι από τα «αστέρια των ευχών» και χρησιμοποιώντας κάποια από αυτά, συμμετέχοντας παράλληλα στον «Δημιουργικό Διαγωνισμό Αστέρι της Ευχής» του οργανισμού.

Make_a_Wish2.jpg

 

 

Make_a_Wish8.jpg

 

 

Make_a_Wish1.jpg

 

 

Make_a_Wish3.jpg